Beschrijving:

Ligging:
Aan een zandweggetje in de bossen van Kasterlee 'de stille kempen' staan onze 3 Boshuisjes. Het fiets en wandelknooppunten netwerk loopt voor de deur. Elk huisje heeft zijn eigen terrein. Kinderen kunnen naar hartelust ravotten en spelen. Zelf kan je genieten op ons terras met een streekbiertje, de barbecue aan, … Gewoon genieten van het buitenleven. Wij doen de poets na je verblijf. Van harte welkom .
Logies:
Onze knusse houten huisjes bieden plaats van 2 tot 12 pers. Ze hebben allemaal iets unieks. Ons kabouterhuisje is rond, het boshuisje heeft een extra woonwagen en bij ons "Boshuisje in't groen" kan je genieten van de infraroodsauna.
Min. - Max. aantal personen: 2 - 12
Extra:
Overal staan 2 pers. bedden die zijn opgemaakt. Extra kinderbedjes beschikbaar.
Elk huisje heeft 2 badkamers met douche. Kinderspeelgoed voor binnen en buiten.
Uitgewerkte arrangementen op onze website.
Toeristische informatie, fiets en wandelkaarten vrij te gebruiken. Veilige afgesloten fietsenstalling. In de buurt voor ieder wat wils van terrasjes tot sterrenrestaurants.
Wat valt er te beleven in de buurt : Bobbejaanland, kayak, vespa touren, kabouterberg, abdij van Postel, excape room, GPS zoektochten voor kinderen, bakfietsverhuur, met tandems de streek verkennen, minigolf, snookergolf, zwemvijver zilvermeer en lilse bergen, ….

Meer foto's onderaan deze pagina

De tarieven:

De prijslijst is te vinden op onze website:  www.boshuisje.be

Contact gegevens:

Gesproken talen: NL- E
Contactpersoon: Leysen Chris
Adres: Klein Hoeven 16, 17, 17B - 2460 Kasterlee
Mobiel: 0032 (0)496.584.009
Email:
Website: www.boshuisje.be
Landelijk gelegen
Boshuisje – 3 knusse houten huisjes bieden plaats van 2 tot 12 pers