Beschrijving:

Ligging:
Sas5alm is rustig gelegen langs het Kempisch kanaal met zicht op sas5 in het hartje van de Antwerpse Kempen en midden in een toeristische regio. Vlakbij een uniek kanalenkruispunt en de toeristische toren. De fiets en wandelknooppunten netwerk lopen vlak voor de deur.
Logies:
Een voormalig huis werd omgebouwd tot een ruime en comfortabele -sterren vakantiewoning die plaats biedt aan 10 personen. Het vakantiehuis beschikt over 5 slaapkamers twee badkamers met grote inloopdouches, 3 aparte toiletten. Gezellige zit- en eetruimte met open keuken voorzien van alle comfort. Afgesloten grote ruimte om 14 elektrische fietsen op te laden en te stallen. In de grote omheinde tuin is er een petanqbaan met gezellige tuinbar waar je rustig kan genieten van een BBQ of een tepanyaki van 1 meter groot. Er is ontspanningsmateriaal voor groot en klein. Sas5alm werd met veel zorg en oog voor detail omgebouwd tot een ruime gezellige vakantiewoning waar je kan genieten van de rust, ruimte en natuurschoon met je vrienden ,familie, collega's ………. Al de ingrediënten zijn aanwezig om heerlijk te fietsen, mountainbiken of wandelen langs uitstekende fietspaden. Er zijn diverse mogelijkheden om een gezellige en Bourgondische rustpauze in te lassen op gezellige terrasjes met lokale biertjes en gerechtjes. Jullie kunnen genieten van alle privacy de woning wordt in zijn geheel verhuurd. Hebben jullie specifieke wensen laat het ons weten. Voor prijzen bezoek onze website www.sas5alm.be of facebook.com/sas5alm.
Min. - Max. aantal personen: 1 - 10 personen
Extra:
Centraal gelegen tussen Mol, Turnhout, Lommel, Postel. Mol 6 km, Turnhout 21 km, Postel 10 km, Lommel 16 km, Antwerpen 61 km, Bobbejaanland 21 km, Efteling 57 km.

De tarieven:

Uitgebreide prijslijst is te vinden op onze website:  www.sas5alm.be

Gegevens:

Gesproken talen: NL
Contactpersoon: De Raedt Sonja
Adres: Almenstraat 51, 2480 Dessel
Tel: 0032 (0)14371515
Email:
Website: www.sas5alm.be
Landelijk gelegen