Beschrijving:

Ligging:
De ligging van 't Waterhuysje is idyllisch: aan het kanaal Bocholt - Herentals, in de stille Kempen. 't Waterhuysje is de ideale uitvalsbasis voor natuurliefhebbers en sportievelingen. In de omgeving kan je uren wandelen, fietsen, skaten, mountainbike, … in de prachtige natuur. Vlakbij een uniek kanalenkruispunt, zandontginning en de 37m hoge toeristentoren. In 't Waterhuysje ben je eens heerlijk er tussen uit, met zijn twee, familie of met vrienden.
Logies:
In 't Waterhuysje word je ondergedompeld in een rustige, knusse sfeer. Je kan er bijpraten rond de kachelhaard tot in de vroege uurtjes. Je kan gewekt worden door zingende vogels, ontbijten met zicht op het kanaal en met het geluid van ruisende bomen op de achtergrond.
-3 slaapkamers / 2 badkamers; -Dekbedden (bed-en badlinnen); -Garage als opbergruimte: uw wandelschoenen, buggy, kajak, … fietsen kunt u hier veilig en droog bewaren; -Omheinde tuin met terras, tuinmeubilair, BBQ, speeltoestel, zandbak.
Min. - Max. aantal personen: 1 tot 10 personen
Extra:
-Huis in een bosrijke omgeving en aan het kanaal; -Enkele kippen die je dagelijks om een portie graan vragen, in ruil voor een lekker vers eitje. -Zeer kindvriendelijk.

De tarieven:

Prijzen Hoogseizoen Laagseizoen
Week € 420 € 360
Midweek € 320 € 260
Weekend (2n) € 265 € 225

Uitgebreide prijslijst is te vinden op onze website:  www.waterhuysje.be

Gegevens:

Gesproken talen: NL
Contactpersoon: Tiny Broeckx
Adres: Schans 6, 2480 Dessel
Tel: 0032 (0)14 375637
Mobiel: 0032 (0)472 468416
Email:
Website: www.waterhuysje.be
Plattelandstoerisme