Beschrijving:

Ligging:
Het gastenverblijf is gelegen in de Voerstreek, een van de mooiste Vlaamse wandelregio’s. Ontdek het prachtige landschap met uitgestrekte bossen, open velden, graften en de veelvuldige flora en fauna. Hier is het dan ook goed wandelen en fietsen, een bezoek brengen aan de boeiende steden zoals Maastricht, Luik, Aken of het pittoreske Monchau is zeker aan te raden.
Logies:
Ons Hotel past geheel in deze landelijke omgeving. Een kleinschalig, familiair, gastenverblijf met een vriendelijke gezicht. De kamers en hotel hebben een "make over" ondergaan in 2015. Familiaire gezelligheid en lekker eten dat zijn dan ook onze sterkste troeven. tip …kijk op onze website naar onze voordelige arrangementen.
Min. - Max. aantal personen: 2 - 26
Extra:
Proef onze specialiteiten o.a. de "Voerense" forel. Bij regen of bij zonneschijn, De Voerstreek is zeker in elk jaargetijde een bezoekje waard. Na het ontbijt zijn wij bereid u de mooiste plekjes aan te duiden of een auto route samen te stellen en advies te geven over de wandelingen middels persoonlijke tips..

Meer foto's onderaan deze pagina

De tarieven:

De prijslijst is te vinden op onze website:  www.tkhi.be

Contact gegevens:

Gesproken talen: NL - E - D
Contactpersoon: Renee Pietersma-Douven
Adres: Teuven-Dorp 66, 3793 Voeren
Tel: 0032 (0)4-3811324
Mobiel: 0032 (0)498 10 88 82
Email:
Website: www.tkhi.be
Landelijk gelegen
Lid van: Toerisime Voerstreek
B&B The Kings Head Inn – 12 gastenkamers – plaats voor 26 personen