Meer foto's onderaan deze pagina

Beschrijving:

Ligging:
Hoevehotel Klein Noordhof is gelegen in Ramskapelle bij Nieuwpoort en ligt in het landbouwgebied op 400 m van de openbare weg en op 5 km van de zee. Het Klein Noordhof is een ideale uitvalbasis voor uitstappen naar Nieuwpoort, Diksmuide, Veurne, Oostende, Brugge. Het Klein Noordhof ligt op amper 1 km van de Noordzee Fietsroute.
Logies:
Het Klein Noordhof is een Hoevehotel - Vakantiehoeve en biedt 9 familieverblijven aan met ouderkamer en aparte kinderkamer met alle comfort. Het verblijf gaat merendeels door in half pension. Het ontbijt wordt verzorgd door Uw gastheer Philippe en het avondmaal is een eerlijk en verzorgd 3-gangenmenu bereid door Uw gastvrouw Catherine.
Min. - Max. aantal personen: 1 - 39
Extra:
Het Klein Noordhof is een Hoevehotel - Vakantiehoeve voor gezinnen met kinderen in de weekends en vakantieperioden en voor jonge gezinnen en jonge senioren in de midweken buiten de schoolvakanties. Wij zijn een ideale locatie voor familie- en vriendenreünies. Wij hebben plaats voor 30 à 39 personen, volwassenen en kinderen inbegrepen.
Hoevehotel Klein Noordhof – 9 familieverblijven tot max 39 personen