Beschrijving

Ligging:
In de landelijke omgeving van Le Bost is van alles te beleven, voor jong en oud. Er is een keur aan Middeleeuwse stadjes en dorpjes met weekmarkten en kastelen. Voor de activeren is er ook van alles te doen. Wandelen, fietsen, vélorail (als bestuurder van een pedaaltreintje rijdt u over een oude spoorweg, tussen valleien en beken), golf, paardrijden, karten of een kanotocht maken. Er is een groot klim-en klauterbos waar zowel jong als oud hun energie kwijt kunnen. Er is een zwempark en er zijn diverse recreatiemeertjes met zandstrand. Er is een pretpark voor de kleineren, met dieren en kermisattracties en een zwembad met glijbanen. Het nagebouwde 19e eeuwse dorp, Le Bournat, dat het leven uit die tijd laat zien met handwerklieden van traditionele ambachten, vertonen hun vakmanschap. Al met al is er genoeg te doen voor alle leeftijden.
Logies:
Op ons domein van 4 hectare verhuren wij 7 luxe gîtes, 2 schitterend ruime safari lodgetenten met privé badkamer en een chambre d’hôtes. Alle gîtes hebben een eigen terras en een prachtig uitzicht op het stadje Thiviers en omgeving. We hebben een groot bovengronds zwembad van 10 x 5m., trampoline, schommels, tafeltennistafel en een grote schuur vol met kinderspeelgoed. Wij verzorgen 5 x per week tables d’hôtes, voor als u geen zin heeft om te koken. U bent tenslotte met vakantie! Op domaine Le Bost is de ruimte waar kinderen vrij kunnen spelen en waar u kunt genieten van het heerlijke Franse leven. Wij staan klaar om u te verwelkomen en te verwennen en zullen er alles aan doen om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen!
Min. - Max. aantal personen: 2 - 6 personen per verblijf
Extra:
De huurprijzen zijn inclusief het beddengoed (uw bed staat opgemaakt bij aankomst), keukenlinnen, gas, water, elektra, gebruik bovengronds opzetbad van 10m*5m, gebruik WIFI en de eindschoonmaak. Voor de kleintjes kan een kinderbedje en kinderstoel geregeld worden. Ook dat zit gewoon in de prijs. Alleen de toeristenbelasting is niet inbegrepen. En wij vragen u om uw eigen handdoeken mee te nemen.

Meer foto's zijn onderaan deze pagina te zien

De tarieven:

De prijslijst is te vinden op onze website: www.domaine-lebost.com

Gegevens

Gesproken talen: NL - FR - E - D
Contactpersoon: Henriette Westra
Adres: Le Bost, 24800 Thiviers - Dordogne
Tel: 0033 (0)553629369
Mobiel: 0033 (0)604163950
Email: [encode_email email=""]
Website: www.domaine-lebost.com
Landelijk gelegen