Beschrijving:

Ligging:
Gîte Darion is onderdeel van Morvan Rustique en dit kleinschalige vakantiepark is volledig vrij gelegen in het uiterste zuiden van "Parc Naturel Regional du Morvan" in het hart van de Bourgogne. De Morvan kenmerkt zich door een prachtig coulissen-landschap met mooie doorkijkjes, heggetjes, weides met Charolaiskoeien, loofbos en dennenbos en bergen tot 900 meter hoogte. Op 20 km ligt het gezellige oude Romaanse stadje Autun met een Amphitheater, Kathedraal, Stadspoorten en leuke straatjes en pleintjes.
Logies:
Gîte Darion is ondergebracht in ons moderne houten huis samen met Gîte Tarin. Het huis is mooi gelegen met heerlijk uitzicht over de heuvels en in de verte ziet u het dorpje Saint-Prix. Het huis is modern ingericht en het gebruik van steigerhout geeft de gîte veel sfeer. Boven treft u de badkamer, een 2de toilet en 3 frisse slaapkamers aan met goede box-spring bedden. Vanuit de grote leefkeuken loopt u via terrasdeuren het overdekte terras op waar u in de ochtendzon heerlijk kunt ontbijten of van de natuur en rust om u heen kunt genieten.
Min. - Max. aantal personen: 2 - 6
Extra:
Morvan Rustique heeft een kinderboerderij met kleine boerderijdieren als kippen, eenden, konijnen, hoenders, geit en minivarkentjes. Verder zijn er een pony en twee ezels die altijd toegankelijk zijn om te borstelen.
Paardrijden: De grote hobby van Arjen en Nancy zijn de paarden van het ras Irish Cob en wij delen dit graag met onze gasten. Er is voor ruiters met ervaring dan ook de mogelijkheid om samen met Nancy mooie buitenritten te maken op één van onze robuuste en brave paardjes die zo natuurlijk mogelijk worden gehouden en bitloos worden gereden. Van maandag tot en met vrijdag is er de mogelijkheid om broodjes te bestellen en op dinsdag en donderdag bereiden we een ovenschotel die in uw accommodatie wordt gebracht.

Meer foto's onderaan deze pagina

De tarieven:

De prijslijst is te vinden op onze site:  www.morvanrustique.com

Contact gegevens:

Gesproken talen: NL - FR - E - D
Contactpersoon: Arjen en Nancy Blok
Adres: La Boulas, 71990 St Prix en Morvan
Departement: Saône et Loire
Tel: 0033 (0)3 85 82 96 18
Email:
Website: www.morvanrustique.com
Hoevetoerisme: actieve boerderij
Gîte Darion – Vakantiehuis voor max 6 personen