Beschrijving:

Ligging:
Gîte Obelix is onderdeel van Morvan Rustique en is volledig vrij gelegen in het uiterste zuiden van "Parc Naturel Regional du Morvan" in het hart van de Bourgogne. De Morvan kenmerkt zich door een prachtig coulissen-landschap met mooie doorkijkjes, heggetjes, weides met Charolaiskoeien, loofbos en dennenbos en bergen tot 900 meter hoogte. Op 20 kilometer ligt het gezellige oude Romaanse stadje Autun met een Amphitheater, Kathedraal, Stadspoorten en leuke straatjes en pleintjes.
Logies:
Gîte Obelix is gehuisvest in de oude koeienstal. Dit ruime en sfeervolle vakantiehuis is volledig gerenoveerd en gerestaureerd en voorzien van 3 slaapkamers, 2e toilet boven, volledig uitgeruste keuken, badkamer en tuin met houten zonneterras. Het huis is centraal verwarmd en voor de gezelligheid kan er ook een houtkachel worden aangestoken.
Min. - Max. aantal personen: 2 - 6
Extra:
Morvan Rustique heeft een kinderboerderij met kleine boerderijdieren als kippen, eenden, konijnen, hoenders, geit en minivarkentjes. Verder zijn er een pony en twee ezels die altijd toegankelijk zijn om te borstelen.
Paardrijden: De grote hobby van Arjen en Nancy zijn de paarden van het ras Irish Cob en wij delen dit graag met onze gasten. Er is voor ruiters met ervaring dan ook de mogelijkheid om samen met Nancy mooie buitenritten te maken op één van onze robuuste en brave paardjes die zo natuurlijk mogelijk worden gehouden en bitloos worden gereden. Van maandag tot en met vrijdag is er de mogelijkheid om broodjes te bestellen en op dinsdag en donderdag bereiden we een ovenschotel die in uw accommodatie wordt gebracht.

Meer foto's zijn onderaan deze pagina te zien

De tarieven:

De prijslijst is te vinden op onze site:  www.morvanrustique.com

Gegevens:

Gesproken talen: NL - FR - E - D
Contactpersoon: Arjen en Nancy Blok
Adres: La Boulas, 71990 St Prix en Morvan
Departement: Saône et Loire
Tel: 0033 (0)3 85 82 96 18
Email:
Website: www.morvanrustique.com
Hoevetoerisme: actieve boerderij
Gîte Obelix – Vakantiehuis voor max. 6 personen