Beschrijving:

Ligging:
Welkom op Domaine Les Reprilles, een eeuwenoude boerenhoeve in het hart van de Bourgogne, op een fantastische plek op de zuidflanken van de Morvan, omgetoverd tot prachtige vakantiehuizen, met modern comfort en luxe en behoud van authentiek elementen. Heerlijke bedden, privé-terras, Ned. Tv en wifi.
Midden in de natuur, een plek om tot rust te komen. Lekker luieren, bijvoorbeeld bij het zwembad of met een boek in de luwte en als het frisser wordt bij het vuur van de houtkachel of bij het kampvuur met een goed glas. Je laten onderdompelen in een wellness- of saunabelevenis in een van de 2 nabijgelegen spa’s. Of juist sportief bezig zijn met wandelen, fietsen, golfen of kanoën. Cultuur snuiven: leuke stadjes bezoeken, wijn proeven, lekker eten bij onze table d’hôte of in een van de goede restaurants in de buurt of misschien van alles een beetje. Kom genieten in de Bourgogne!
Logies:
De vakantiehuizen zijn goed geïsoleerd en daardoor het hele jaar door comfortabel bewoonbaar. Smaakvol ingericht met gezellige houtkachel, gerieflijk meubilair en flatscreen HD TV met o.a. Nederlandse zenders en DVD speler. Verder hebben de keukens van de huizen alle luxe, zoals een afwasmachine, oven of combimagnetron. De slaapkamers hebben comfortabele bedden die uiteraard opgemaakt klaar staan als u aankomt. Openslaande deuren geven toegang tot een ruim privé terras met parasol en een fantastisch uitzicht op de omgeving. Op het terrein ligt een op zonne-energie verwarmd zwembad met warme buitendouche en een zonneterras met ligbedden. Wifi, is overal vrij toegankelijk.
Min. - Max. aantal personen: 1 - 5 per huis
Extra:
Op Domaine Les Reprilles bestaat in de zomerperiode een paar keer per week de mogelijkheid om bij ons aan te schuiven en te genieten van een heerlijk diner. We maken veel gebruik van seizoens- en streekproducten. Ook koken we op verzoek vegetarisch.

Meer foto's onderaan deze pagina

De tarieven:

De prijslijst is te vinden op onze site:  www.lesreprilles.nl

Gegevens:

Gesproken talen: NL - FR - E - D
Contactpersoon: Tanja Busscher
Adres: Les Reprilles, 58170 Chiddes
Tel: 0033 (0)386 306889
Mobiel: 0033 (0)386306889
Email:
Website: www.lesreprilles.nl
Plattelandstoerisme
Domaine Les Reprilles – Vakantiehuizen met modern comfort en luxe en behoud van authentiek elementen