Beschrijving:

Ligging:
Kom genieten en onthaasten in de groene Corrèze (Limousin) Deze streek laat je genieten van de stilte en zijn indrukwekkende, ongerepte natuur. Ontdek ze tijdens een ontspannen wandeling over de rustieke paden, langs kristalheldere beekjes, hemelse bomen en uitgestrekte weilanden. De vele vogels, bosdieren en de bekende limousinkoeien zullen je hierbij graag begeleiden. Heb je interesse voor een streepje cultuur, laat je dan verrassen door de vele pittoreske dorpjes, historische burchten, stuwmeren en adembenemende watervallen. Maison Chabrat is gelegen aan de rand van het "Lac de la Triouzoune" of beter bekend onder de naam van "Meer van Neuvic". Dit meer is 410 Ha groot en tijdens de zomermaanden zijn alle watersportaccomodaties geopend met o.a. bewaakte zwemzone's met opblaasbare klimtoestellen in het water, waterfietsen, kayaken, pedalo's, zeilschool, surfen, waterskiên, jetskiën, vissen enz. Onze chambres d'hôtes ligt op 20 km van de afrit van de autosnelweg en wij zijn zeer toegankelijk gelegen.
Logies:
Bed & breakfast Maison Chabrat, gelegen aan het stuwmeer “Lac de la Triouzoune”, is je gastvrije uitvalsbasis. Na je leuke, opwindende uitstappen, kan je hier genieten van alle rust, stilte en fantastisch uitzicht. De kamers zijn luxueus, comfortabel en sfeervol ingericht. s’ Avonds kan je nakaarten bij een drankje en overheerlijk diner, dat bij mooi weer op het gezellig buitenterras wordt geserveerd. Leef je je graag wat uit, geniet dan van een lekker partijtje petanque, tafeltennis, badmington, basketbal, voetbal …. Voor de kinderen zijn er leuke spelen aanwezig, alsook stripboeken, leesboeken, kleurboeken of trampoline … Onze kindervriend, Golden retriever Hoebel, ontvangt jullie met veel enthousiasme.
Min. - Max. aantal personen: 1 tot 13 personen.
Extra:
Kamer Le Bois:
2-3 personen, met zicht op tuin en vallei, met bureautafel, eigen badkamer (douche, wastafel, wc en haardroger), mogelijkheid tot bijplaatsen extra bed en kinderbed.
Kamer Le Lac:
2-3 personen, met zicht op meer en vallei, met bureautafel, eigen badkamer (douche, wastafel, wc en haardroger), mogelijkheid tot bijplaatsen extra bed en kinderbed.
Kamer Le Soleil:
2 personen, met zicht op meer en vallei, met bureautafel, eigen badkamer (douche, wastafel, wc en haardroger), mogelijkheid tot bijplaatsen kinderbed.
Kamer Le Rocher (Familiekamer):
2-5 personen, met zicht op meer en vallei, met stapelbed, bureautafel, eigen badkamer (douche, wastafel, wc en haardroger), mogelijkheid tot bijplaatsen van extra bed of kinderbed.

De tarieven:

Uitgebreide prijslijst is te vinden op onze website:  www.maisonchabrat.com

Gegevens:

Gesproken talen: NL - FR - E - D
Contact: Eerlingen- De Herdt Rita
Adres: Chabrat, 19160 Liginiac
Mobiel: 0033 (0)640596880
Email: [encode_email email=""]
Website: www.maisonchabrat.com
Landelijk gelegen