Beschrijving:

Ligging:
Hermitage Rochas Couchaud op loopafstand van St Robert, geclassificeerd als "un des plus beaux villages de France" ligt tegen een prachtige heuvelrug in een omgeving die zich kenmerkt door haar sprookjesachtig heuvellandschap met bossen en weiden, beekjes en watervallen. Hermitage Rochas Couchaud is een paradijselijk natuurreservaat van 6 ha met een grote verscheidenheid aan flora en fauna, wandelpaden, adembenemende vergezichten over de vallei tot aan het Centraal Massief toe, waterbronnen, een zwemvijver en een dompelbad.
Een landgoed met gebouwen die dateren uit de 15e eeuw vormen hier de basis voor een geweldig mooi vakantieadres in een sfeervolle ambiance te midden van natuur in optima forma. Na een grondige verbouwing van het landhuis en bijgebouwen hebben Gerrit en Ieneke hier een schitterende accommodatie gecreëerd waar de gasten zich direct thuis zullen voelen. Warmte, sfeer, gastvrijheid en kwaliteit vormen hier de basis voor een heerlijk verblijf. Informatie van de streek, een kleine bibliotheek, piano en gitaar voor de muzikanten onder u, zijn aanwezig in een gezellige binnenruimte. Op culinair gebied bent u eveneens op het goede adres. Er wordt exclusief en ambachtelijk gekookt op de Hermitage met verse ingrediënten en met respect voor de produkten.
Hermitage Rochas Couchaud is een plek bij uitstek om ver weg van alle drukte tot rust te komen en nieuwe energie op te doen. Een plek uitermate geschikt voor prachtige wandelingen en fietstochten en een ideale uitvalsbasis voor dagtochtjes. Een plek om te zijn. Kortom het adres voor een onvergetelijke vakantie.
Logies:
Gerrit en Ieneke bieden voor de volwassen rustzoeker "naast de 2 gastenkamers in het 15e eeuws landhuis" een met smaak ingericht vakantiehuisje en 2 geweldig gelegen chalets.
Het sfeervol ingerichte bakhuis is geheel met natuurlijke materialen gerenoveerd en bestaat uit 2 verdiepingen. Op de bovenverdieping bevindt zich het slaapgedeelte en een zithoek met een fantastisch uitzicht over de vallei. Op de benedenverdieping bevinden zich de zitkeuken en de badkamer. In de keuken zijn de twee oude brood-bakovens in geheel oude staat gelaten. Het gehele bakhuis kan verwarmd worden met een Bullerjan houtkachel. Vanaf het terras met tuinmeubilair en parasol hebt u eveneens een fantastisch uitzicht. Voor meer informatie over de chalets zie onze website: www.rochascouchaud.com
Min. - Max. aantal personen: 1 - 2 per verblijf

Meer foto's onderaan deze pagina

De tarieven:

De prijslijst is te vinden op onze site:  www.rochascouchaud.com

Gegevens:

Gesproken talen: NL - FR - E - D
Contactpersoon: Gerrit en Ieneke
Adres: Rochas Couchaud, 19310 Saint Robert
Tel: 0033 (0)555841664
Email:
Website: www.rochascouchaud.com
Plattelandstoerisme
Hermitage Rochas Couchaud – Vakantiehuis, chalets en gastenkamers