Beschrijving:

Ligging:
Rust, ruimte en natuur. In de Corrèze nabij het plaatsje Vigeois bevindt zich ons Domaine “La Valade” op 11 hectare glooiend terrein.
Onze boerderij met zijn dieren geeft u een gevoel van rust, terwijl u verblijft in een van de comfortabele woningen, luxe ingerichte huurtenten of als u een plekje heeft gevonden op de camping à la ferme. Pompadour dé paardenstad van Frankrijk, Brive la Gaillarde met z'n oude binnenstad, Uzerche, de Gallische nederzetting , liggen dichtbij. Een recreatiemeer op loopafstand brengt verkoeling als u een dag gewandeld hebt via de vele routes over Domaine La Valade. Bienvenue au Domaine La Valade!
Logies:
Op Domaine la Valade zijn 3 luxe vrijstaande vakantiehuizen te huur. De huizen zijn gebouwd van natuursteen en er zijn veel oude elementen zichtbaar. Voorzien van alle moderne gemakken en sfeervolle inrichting zullen u gevoel van thuiskomen geven. Ieder huis heeft een privé tuin, volledig afgezet ,dus ook veilig voor gasten met kleine kinderen en/of honden. Aangrenzend is de camping à la ferme van 6 plaatsen. Hier zijn ook onze grote safaritent en onze de Waard huurtent te vinden. Er logeren maximaal 9 gezinnen bij ons, zodat het kleinschalig is en blijft en toch gezellig en voldoende speelkameraadjes voor de kids. Rust, ruimte en natuur.. dat is te vinden bij ons.
Min. - Max. aantal personen: 2 tot 18 personen (3 x 6 personen)
Extra:
Geen zin om zelf te koken? Schuif dan aan onze lange tafel aan, in het hoogseizoen wordt er 3x per week table d'hôte verzorgd en op vrijdag worden er frietjes gebakken. In het voor en naseizoen in overleg met onze gasten. In het hoogseizoen is er een brood-bestel-service. In het seizoen verzorgen we 1x per week een paardrij- ochtend in de wei voor alle grote en kleine gasten. Onder leiding van Yvonne, worden de paarden geborsteld en gezadeld. Iedereen die durft en graag wil, mag een rondje maken op de brede paardenrug.

Meer foto's onderaan deze pagina

De tarieven:

De prijslijst is te vinden op onze website: www.domaine-lavalade.com

Gegevens:

Gesproken talen: NL - FR - E - D
Contact: Yvonne Peters-Bausch
Adres: La Valade, 19410 Vigeois
Tel: 0033 (0)587450061
Email:
Website: www.domaine-lavalade.com
Hoevetoerisme actieve boerderij
Domaine La Valade – Vakantiehuizen, safaritenten en  mini-camping