Beschrijving:

Ligging:
Te huur vakantiehoeve 18e eeuw midden Frankrijk. Prachtige rustige streek in de Indre, 670 km van Antwerpen. Ons vakantiehuis ligt in een gebied dat het woord ‘lieve levendige rust’ bij je oproept, in het hart van Frankrijk, de vroegere provincie Berry. De romantische charme en oprechtheid kenmerken deze streek waar George Sand zo van hield (J'ai toujours aimé ce pays, cette nature, ce silence). Glooiende heuvels met bossen, verfrissende riviertjes en weilandjes waar koeien, paarden, schapen en ezels grazen. Eeuwenoude wandelpaden, houtkanten en veel natuur, met een groot historisch verleden en talrijke romeinse sites in de omgeving. Ideaal om te genieten van natuur en rust.
Logies:
Het vakantiehuis heeft een uitgebreide geschiedenis Het oudste huis van het dorp dateert uit de 15 eeuw, dit huis is van 18 de eeuw. Waarschijnlijk is dit dorpje nog veel ouder daar er bronzen munten gevonden zijn in de weilanden. Het huis heeft een authentieke living met open haard en houtkachel. Er is een keuken, aparte wc en badkamer. In de keuken kan men koken op gasvuur, er is voldoende kookgerei, ijskast met diepvriezer. Op het gelijkvloers is er een aparte slaapkamer met één bed (1,30 m) Boven is er een slaapkamer met 4 enkel bedden (90 cm) en een opplooibaar kinderbed. Voor dekbedden (slaapzakken), bed- en keukenlinnen dient zelf gezorgd te worden.
Min. - Max. aantal personen: 1 - 5
Extra:
Rondom is er 3500 m² wilde tuin met fruitbomen en bessen omgeven met houtkanten. Er is een schapen- en paardenstal waar de auto kan gestald worden en brandhout kan je vinden in de houtschuur. Aan het woonhuis is er ook een cellier en schuur (met voetbaltafel, pick- nick tafel met parasol, vogelpik, tuinzetel) en een bakhuis. Wil je barbecueën dan vind je deze in natuursteen onder de oude lindenboom.

Meer foto's zijn onderaan deze pagina te zien

De tarieven:

De prijslijst is te vinden op onze site:  << klik hier >>

Gegevens:

Gesproken talen: NL - FR - E - D
Contactpersoon: Rietje Liekens
Adres: 36160 Perassay
Mobiel: 0032 (0)471703627
Email:
Website: www.tlemenvoeteke.be
Landelijk gelegen
Lid van: Velt - voc - vogelbescherming