Meer foto's onderaan deze pagina

Beschrijving:

Ligging:
Le Domaine Vert ligt in de Corrèze, Limousin tussen Uzerche en Pompadour. U bevindt zich hier midden op de rustige groene campagne van Frankrijk met glooiende heuvels, meren, rivieren en prachtige vergezichten. De Corrèze is dan ook uitermate geschikt om te wandelen, te fietsen, zwemmen, kanoën, paardrijden, vissen èn bezoek eens de charmante dorpjes en de niet al te ver gelegen interessante steden als Brive, Tulle, Limoges en Perigueux. Ons domein ligt midden in de natuur en wij bieden u dan ook Rust, Ruimte en Gastronomie, en nodigen u van harte uit eens een wandeling over ons terrein te maken met al die twee en viervoeters, de gevarieerde moestuin en heerlijke siertuin om lekker in te verblijven. Als u eens aanschuift voor de "table d'hotes" laten we u proeven van al deze heerlijkheden van eigen stal en erf.
Logies:
Vakantiehuis: voor 1-8 personen en gedurende het gehele jaar te huur. Het huis is geheel gerenoveerd, is vrijgelegen en buiten heeft u de keuze uit twee terrassen of plof eens lekker in het weiland en geniet!
Blokhut: voor 1-2 personen "alleen op de wereld", van 01.04 – 01.11 te huur.
Boeren Panorama Suite: Een kamer op de eerste verdieping van onze natuurstenen schuur met een prachtig uitzicht.
Bedsteden: Ideaal als u op doorreis bent ! Van 01.04 – 01.11 te huur.
Kamperen: Wij beschikken over slechts 9 kampeerplaatsen (voor de volwassen rustzoeker) voor caravan, camper en tent op 5 ha, dus rust en ruimte zijn gegarandeerd! Open van 1 april tot 15 oktober.
Min. - Max. aantal personen: 1 - 8
Extra:
Wifi aanwezig. Table d'hotes op reservering. 4 kamers in het vakantiehuis, 1 kamer in de blokhut, 1 gastenkamer en 4 bedsteden.
Le Domaine Vert – vakantiehuis, blokhut, kampeerplaatsen