Beschrijving:

Ligging:
Welkom bij Kom in de Bedstee Sprookje! Vanaf 1 maart 2018 openen wij onze deuren van een heuse Sprookjes-Bedstee met 5 bedsteden voor 10 personen. Op de bovenverdieping bevinden zich 4 ruime bedsteden met ieder een eigen sprookjes beleving……..met een beleving van onze 4 seizoenen erin verwerkt.
Prachtige sfeervolle bedsteden met een vleugje Winter, Zomer, Lente en de Herfst. Denkt u eens aan elfenbankjes, paddenstoelen, elfjes, prinsesjes, vlindertjes, bomen, glow in the dark….. Beneden ontdekt u de 5e bedstee….deze zal u betoveren! Een prachtig woud met een scala aan vlinders en bloemetjes. Een sprookjesachtig figuur dwaalt door de bossen op zoek naar…..
Beneden vindt u de badkamer met 2 douches en 2 wasbakken. Een luxe keuken met 5-pits gasfornuis, koelkast, vriezer, oven, vaatwasser en een gezellig ingerichte woonkamer.
Logies:
De 5e sprookjesbedstee hebben wij beneden gecreëerd zodat deze goed toegankelijk is voor de ouderen of rolstoelgebruikers onder ons. Laten we ook vooral ons stukje wellness niet vergeten! Bij de woning kunt u genieten van een hottub of whirlpool en een ruimte om te ontspannen, op en top vakantie! De kleintjes kunnen spelen op het veldje nabij, maar uiteraard zorgen wij voor speeltoestellen in de tuin.
"De Bedsteden krijgen een knipoog naar het verleden, maar zijn qua grootte helemaal van deze tijd!" Wij heten u van harte welkom in onze nieuwe sprookjesbedstee in Winterswijk!.
Min. - Max. aantal personen: 5- 10
Extra:
Op enkele kilometers van het huisje is het centrum van Winterswijk, waar zich een scala aan mogelijkheden bevindt wat betreft grand-cafés en restaurants.

Meer foto's onderaan deze pagina

De tarieven:

De prijslijst is te vinden op onze website:  komindebedsteesprookje.nl

Contact gegevens:

Gesproken talen: NL - E - D
Contactpersoon: Dianne Schutte
Adres: Meekertweg 8-65, Winterswijk
Mobiel: 0031 (0)6-29303016
Email: [encode_email email=""]
Website: komindebedsteesprookje.nl
Landelijk gelegen
Kom in de Bedstee Sprookje – Mooi vakantiehuis voor max 10 personen