Beschrijving:

Ligging:
De groepsaccommodatie ligt in de prachtige omgeving van Bredevoort, tussen Aalten en Winterswijk. In de bosrijke omgeving kunt u prachtig fietsen, wandelen of mountainbiken. Maak gebruik van het fietsknooppunten netwerk en geniet optimaal van het Achterhoekse landschap.
Logies:
Altijd al eens willen weten hoe het is om te slapen in een heuse bedstee?
Kom dan eens overnachten in onze ruime en luxe bedstedes. U kunt dan nostalgisch, knus en met een knipoog naar het verleden overnachten.
De groepsaccommodatie met 15 bedstedes voor 30 personen is van alle gemakken voorzien. De comfortabele verblijfsruimte is ruim opgezet en voorzien van zithoek, eethoek en gezellige bar. Voor de kinderen is er een buitenspeelplaats en een aparte overdekte en tevens verwarmde speelruimte. De accommodatie is hierdoor een echte beleving voor zowel jong als oud! Uiteraard is er WiFi aanwezig. U bent van harte welkom bij Kom in de bedstee!
Min. - Max. aantal personen: 15- 30
Extra:
Groepsaccommodatie Kom in de Bedstee is voorzien van 15 bedstedes voor 30 personen. De groepsaccommodatie is van alle gemakken voorzien. Aangenaam voor kinderen en volwassenen en goed toegankelijk voor mindervaliden. De aparte overdekte en geheel verwarmde binnenspeelplaats is een waar kinderparadijs met tafeltennistafel, voetbaltafel, pooltafel, glijbaan, klimrek en mini-bioscoop. De overdekte speelruimte is het ideale middel om als ouder tot rust te komen. U heeft er geen kind meer aan!
Buiten op het grote grasveld zijn een volleybalveld, schommel en speeltoestellen geplaatst. Voor de echte liefhebbers is er een Hottub die het hele jaar door gebruikt kan worden. U kunt heerlijk buiten zitten op het terras terwijl u de kinderen in de gaten houdt op het speelveld.

Meer foto's onderaan deze pagina

De tarieven:

De prijslijst is te vinden op onze website:  www.komindebedstee.com

Contact gegevens:

Gesproken talen: NL - E - D
Contactpersoon: Dianne Schutte
Adres: Eskesweg 5, 7121 lz Aalten
Mobiel: 0031 (0)6-29303016
Email:
Website: www.komindebedstee.com
Landelijk gelegen
Kom in de Bedstee – Een groepsaccommodatie voor max 30 personen