Beschrijving:

Ligging:
Logeren bij Laura is….
Leven op het land: wonen, leven en logeren in een landelijke sfeer! Het leven op het platteland is heerlijk rustig en de natuur dichtbij. Fijn voor wie een wandeling wil maken of een stuk wil fietsen. Lekker even buiten een frisse neus halen of binnen uitrusten met een boek en een kop thee. Geen geraas van auto’s, tram of trein. Maar kijken over weides en bos, of naar de koeien in de wei…
Leven op het land betekent: dichter bij de natuur zijn en tot jezelf komen. Even genieten op het boerenerf. In de directe omgeving van Scheulder is genoeg te doen! Valkenburg ligt op 5,5 km en daar kun je de oude ruïne, de grotten, de steenkolenmijn en het oude centrum bezoeken. Gulpen ligt op 5,1 km, het centrum en de oude watermolen met pannenkoekenrestaurant zijn heel gezellig. Maastricht ligt op 13,3 km en heeft een uitgebreid aanbod, van shoppen tot een boottocht, wandelen over de oude stadsmuur en een historische stadswandeling. Of het bezoeken van de oude bisschopsmolen, de oudste watermolen van Nederland met bakkerij! Ook Aken is goed te bereiken op 25,6 km en zeker de oude Dom is een bezoekje waard. En natuurlijk niet te vergeten het Amerikaans kerkhof in Margraten dat aan de Bezinningsroute ligt. Aubel, een klein Belgisch plaatsje net over de grens, waar op zondagmorgen een geweldige lokale markt is en natuurlijk eet u een crêpes bij ‘Chez Frank’. Op uw weg terug kunt u heerlijk lunchen in Teuven bij ‘Moeder de Gans’!
Logies:
Logeren bij Laura, landelijk logeren op de boerderij.
Wij hebben op ons melkveebedrijf drie moderne vakantiewoningen gerealiseerd in een oude stal, allen met eigen woonkeuken, badkamer en slaapkamer(s). Geschikt voor twee en vier personen. De woonkamers zijn gezellig ingericht en alle voorzien van zowel vloer- als gewone verwarming en hebben een tv met dvd-speler. De badkamers hebben een regendouche, wastafel en toilet. De bedden zijn bij aankomst allen voorzien van heerlijk schoon en fris beddengoed en in keuken en badkamer zijn alle handdoeken aanwezig. En natuurlijk is er altijd verse melk verkrijgbaar!
Min. - Max. aantal personen: 2 - 4 / verblijf.
Extra:
Kijk voor uitgebreide informatie en foto's eens op onze website www.logerenbijlaura.nl, en zie ook onze recensies en gastwaarderingen op Zoover waar we met een 9,5 beloont worden!

Meer foto's onderaan deze pagina

De tarieven:

De prijslijst is te vinden op onze website:  www.logerenbijlaura.nl

Contact gegevens:

Gesproken talen: NL - E - D
Contactpersoon: Roland en Annemarie
Adres: Scheulderdorpsstraat 95, 6307 PB Scheulder
Tel: 0031 (0)43-8502770
Mobiel: 0031 (0)6-22532071
Email:
Website: www.logerenbijlaura.nl
Hoevetoerisme: actieve boerderij
Lid van: VVV Zuid Limburg
Logeren bij Laura – landelijk logeren op de boerderij