Beschrijving:

Ligging:
Net buiten het centrum, op een van de mooiste plekjes van Kampen, naast de enige molen die Kampen rijk is, en aan de oever van de IJssel, vindt u onze kleinschalige, exclusieve B & B " 't Geheim van de Molenaer ".
We zitten op ongeveer 20 minuten loop afstand van het centrum, waar zeer veel gezellige en goede restaurants en eetgelegenheden zijn. We hebben een map met de meeste restaurants en hun adressen en telefoonnummers, en tevens de menu's die er gevoerd worden, zodat u in uw kamer al rustig een keus kunt maken, voor dat u op pad gaat. Uiteraard kunt u gratis gebruik maken van de WIFI in onze B & B.
Kampen is een oude Hanze stad waar nog zeer veel authentieke details bewaard zijn gebleven, we hebben hier o.a een gemeente museum met in originele staat verkerende Schepenenzaal, een Iconenmuseum, prachtige stads wandelingen etc.etc. Ook in de buurt liggen leuke plaatsen om te bezoeken, b.v. Zwolle, Hattem, Elburg Urk en ga zo maar door, voor elk wat wils.
Wij kijken uit naar uw komst, Janneke en Ernst den Ouden.
Logies:
We hebben twee landelijk ingerichte kamers voor u ter beschikking, welke van alle gemakken zijn voorzien. Beide kamers hebben een eigen badkamer met toilet en douche, en in de kamer "Molenzicht" is daarnaast ook nog een "bubbelbad" aanwezig. Koffie en thee kunt gratis en zoveel u wilt zetten, want de kamers zijn uitgerust met koelkast, waterkoker en Nespresso koffiezet apparaat. De "Molenzicht" kamer is tevens uitgerust met een tweepersoons elektrisch verstelbare boxspring, en de "IJsselzicht" kamer heeft twee een persoonsbedden welke eventueel uit elkaar gezet kunnen worden. Wij hebben diverse fiets en wandel routes voor u beschikbaar en tevens kunt u bij ons fietsen huren aan 5€ / fiets / dag.
Min. - Max. aantal personen: 1 - 4

Meer foto's onderaan deze pagina

De tarieven:

De prijslijst is te vinden op onze website:  geheimvandemolenaer.nl

Gegevens:

Gesproken talen: NL - E - D
Contactpersoon: Ernst den Ouden
Adres: IJsseldijk 94, 8261 LM Kampen
Tel: 0031 (0)383313800
Mobiel: 0031 (0)653381910
Email:
Website: geheimvandemolenaer.nl
Aan het water
B&B ’t Geheim van de Molenaer – 2 gastenkamers