Beschrijving:

Ligging:
Hoeve De Haar is een Bed & Breakfast op het landgoed van Kasteel Twickel, midden in misschien wel het mooiste stuk van Twente.
Het heeft zeven luxe 2-persoonskamers, elk met een eigen ingang en badkamer. Het landgoed en de omgeving bieden prachtige wandel- en fietsroutes. Bovendien ligt de Hoeve pal aan de zeer fraaie Twentsche Golfbaan. En met nog zes banen in de omgeving is Hoeve De Haar dus ook een eldorado voor golfers. Francine en Pieter Berntsen zorgen dat u zich snel thuis zult voelen. Hoeve De Haar wordt aanbevolen door Michelin, door GaultMillau en staat bij Bed & Breakfast Nederland in de hoogste categorie ('tot in de puntjes verzorgd, alles wordt uit de kast gehaald om u een fantastisch verblijf te bezorgen'). En ook bij Zoover.nl en Booking.com horen we bij de hoogst gewaardeerde accommodaties van Nederland. Onze gasten roemen bovendien steevast de bijzondere kwaliteit van onze bedden. Hoeve De Haar is een rijksmonument en het hele erf valt onder de Natuurschoonwet. Wie vroeg wakker is, kan de reeën op het erf zien lopen.
Logies:
ZEVEN KAMERS - Met hemelse bedden
Hoeve De Haar beschikt over zeven kamers. Elke kamer heeft een eigen badkamer en een eigen ingang. Samen hebben de gasten de beschikking over een ontbijtzaal en een leeskamer (jachtkamer). Alle kamers liggen op de begane grond. In de hele hoeve is (gratis) draadloos internet. De kamers zijn ingericht door de Alice en Suzanne Berntsen. In elke kamer staan boxspring bedden (verhoogd, met 'toppers', het beddensysteem dat tegenwoordig 'Zweeds slapen' wordt genoemd). Het zijn bedden van de bovenste-beste soort waarvoor het woord 'hemels' echt niet overdreven is. De kamers hebben geen tv, maar als u wilt zetten we graag een toestel voor u neer.
Min. - Max. aantal personen: 2 - 14
Logies:
VEEL TE DOEN
Het Landgoed Twickel ligt in de buurt van Hengelo (Ov) en is een heerlijk wandelgebebied. En de hele omgeving vráágt ook om fietstochten (uiteraard zijn er fietsen op de Hoeve). Voor wie dat wil kan een goedgevulde picknickmand of rugzak verzorgd worden. Voor onze gasten hebben we allerlei tips voor bijzondere wandel- en fietstochten. En met zo'n prachtige golfbaan, letterlijk voor de deur, is Hoeve De Haar natuurlijk een perfecte plek voor een golfuitje. Behalve de 18 holes-baan van de Twentsche Golfclub zijn er nog zes andere banen in de omgeving van de Hoeve. Uit eten gaan is hier ook geen straf. We kennen vele aantrekkelijke restaurants, in alle prijsklassen, in de buurt. En als u een glaasje wilt drinken en dus liever niet rijdt, kunnen we u tegen een kleine vergoeding halen en brengen. Op deze site staan vele tips voor een paar leuke dagen in Twente. Nog meer tips kunt u vinden bij de VVV. De VVV Delden zit aan de Langestraat 29, 7491 AA Delden. De VVV Twente heeft informatie over de hele streek. Op onze eigen website houden we onder Agenda de belangrijkste evenementen in de directe omgeving bij. We helpen u graag bij het samenstellen van een aantrekkelijk 'Twente-programma' en wensen u plezierige dagen toe!

Meer foto's zijn onderaan deze pagina te zien

De tarieven:

De prijslijst is te vinden op onze website:  www.hoevedehaar.nl

Gegevens:

Gesproken talen: NL - E - D
Contactpersoon: Grote Looweg 4, 7495 TL Ambt Delden
Adres: IJsseldijk 94, 8261 LM Kampen
Tel: 0031 (0)74-2502526
Mobiel: 0031 (0)6-23824401
Email:
Website: www.hoevedehaar.nl
Landelijk gelegen