Beschrijving:

Ligging:
Oostmolenhoeve is een gerenoveerde fruitteelt boerderij. In de oude schuur zijn de entree en de algemene recreatieruimte gesitueerd. Op de eerste verdieping zijn 4 luxe gastenverblijven gecreëerd. In het vrijstaande wagenhuis zijn 2 studio's op de eerste verdieping. Het terrein achter de hoeve is ingericht als terras en parkeren kan op eigen terrein. De boerderij ligt aan de rand van Goes. Overal is gratis draadloos internet (WIFI) beschikbaar. De benedenverdieping van de boerderijschuur is ingericht als verblijfsruimte voor de gasten. Hier wordt 's ochtends het ontbijt geserveerd en kan 's avonds worden gebiljart, gelezen, televisie gekeken en geïnternet. Er is een laptop beschikbaar. Koffie en thee zijn gratis. Andere dranken zijn tegen betaling verkrijgbaar. Bij lekker weer kan er gebruik gemaakt worden van het beschutte terras.
Logies:
In de compleet gerenoveerde boerderij Oostmolenhoeve zijn 4 modern en gerieflijk ingerichte gastenkamers gemaakt. Iedere kamer is geschikt voor 2 personen en is voorzien van televisie, eigen badkamer met toilet. Op de kamers wordt niet gerookt en huisdieren zijn niet toegestaan. Op iedere kamer is gratis draadloos internet (WIFI) beschikbaar.
Zoekt u meer ruimte en meer privacy of een ruimte voor langer verblijf? Dan kunt u terecht in één van onze studio's. Boven het vrijstaande wagenhuis zijn 2 luxe gastenverblijven ingericht voorzien van eigen badkamer (douche, toilet en wastafel) en pantry (keukenblok). Aparte zithoek en een afgesloten tweepersoonsslaapkamer. Een LCD-televisie ontbreekt niet. Natuurlijk kunt u gebruik maken van al onze faciliteiten en het ontbijt. Ook in de studio's kan gebruik gemaakt worden van gratis draadloos internet (WIFI). In de studio's wordt niet gerookt en huisdieren zijn niet toegestaan.
Min. - Max. aantal personen: 1 - 14 personen.
Extra:
Oostmolenhoeve ligt aan de rand van Goes, een gezellige provinciale Zeeuwse stad met tal van bezienswaardigheden. Zo is er dinsdag en zaterdag nog een ouderwetse weekmarkt op de Grote Markt. Een markt die ook plaats biedt aan talloze gezellige café's en restaurants. Binnen de oude stadswallen bevinden zich ook de stadshaven, Historisch Museum De Bevelanden en natuurlijk een gezellig en autovrij winkelcentrum. Het evenementen- en tentoonstellingscomplex De Zeelandhallen ligt in de buurt. En de bus stopt voor de deur, dus makkelijker kan het haast niet.
Wie aan Zeeland denkt, denkt al snel aan natuur, zon, zee, wind, ruimte, rust… Dat klopt allemaal. Goes ligt op Zuid-Beveland, een gebied dat bekend staat om zijn bloemdijken, mossel- en oestercultuur, zwartebessenteelt. Een ideaal gebied voor de wandelaar en fietser. Ook met de auto of motorfiets erop uitgaan is aan te bevelen. Maar Zeeland heeft meer te bieden. Denk aan de Deltawerken. Dit 'achtste wereldwonder' is te bezoeken op werkeiland Neeltje Jans. De vele watersportmogelijkheden op het Veerse Meer, Oosterschelde of Noordzee. Historische steden als Goes, Middelburg en Veere. Maritieme sferen opsnuiven in Vlissingen met zijn unieke 'zuidelijke' boulevard. Ook op culinair gebied staat Zeeland op de kaart. Verschillende Zeeuwse sterrenrestaurants verwennen hun gasten tot in de puntjes. Maar ook op de vele terrassen, uitspanningen, strandtenten of zelfs mossel- of visserijfeesten kunt u verrassend gezellig genieten. En wereldstad Antwerpen ligt haast tegen Zeeland aan. Kortom, de regio heeft heel veel te bieden.

Meer foto's zijn onderaan deze pagina te zien

De tarieven:

De prijslijst is te vinden op onze website:  www.oostmolenhoeve.nl

Gegevens:

Gesproken talen: NL - FR - E - D
Contactpersoon: Lubi Möhlmann
Adres: 's Gravenpolderseweg 106, 4462 RA Goes
Tel: 0031 (0)113-603157
Mobiel: 0031 (0)655893340
Email: [encode_email email=""]
Website: www.oostmolenhoeve.nl
Hoevetoerisme inactieve boerderij