Beschrijving:

Ligging:
Auto: noodzakelijk
Land's End is een voormalige postafspanning van eind 1850 gelegen letterlijk "op" de Nederlandse / Belgische grens.
Ons verblijf is gelegen op een oude zeedijk met panoramisch zicht over het wijdse polderlandschap met op de achtergrond het Braakman reservaat. Aan de overkant Belgische zijde heeft u dan het prachtig Meetjeslandse krekengebied. De regio is een paradijs voor fietser, wandelaars, hengelaars of om zo maar te relaxen. Tevens zijn we centraal gelegen voor een bezoek aan de historische steden Gent - Brugge - Antwerpen - Goes - Middelburg. Het dorpscentrum is op 2 km afstand en u bent op 3 km van Assenede, één van de oudste dorpen van Vlaanderen waar tweejaarlijks het jazz festival "Jazzsenede" plaats vindt. Inzake gastronomisch genieten kunnen we u de goede restaurants aanbieden met extra's. Andere Activiteiten: Kano - kayak - zeevissen.
Logies:
Charme verblijf regio Gent - Zelzate - Breskens - Brugge - Terneuzen - Eeklo
De woning heeft 1 slaapkamer met een kingsize bed en 2 slaapkamers met elk 2 / één persoons bedden. Tevens is er ook een volledig ingerichte badkamer met toilet gelegen op de 1e verdieping. Op het gelijkvloers is er woonkamer met houtvuur - DVD - audio - wifi internet. Tevens is er een eetkamer met volledig ingerichte open keuken. Vanuit de eetkamer heeft men een prachtig panoramisch zicht over het polderlandschap. Het interieur is country style. In de inkom hall is er een tweede toilet. Voor de woning is er een zuid / westelijk gericht tuin met terras. Achter de woning is er ook een tuin met BBQ en fruitbomen. Er is een parking voorzien voor 2 voertuigen. Berging voor fietsen is aanwezig en tevens gratis fietsen ter beschikking. Ons verblijf is "holebi vriendelijk".
Min. - Max. aantal personen: 1 - 6 personen.
Extra:
Prijs is inclusief: * wifi Internet. * gratis gebruik van fietsen op eigen risico. * hout voor de haard.
Extra: * 3e, 4e, 5e, 6e persoon + € 20 per dag; * bedlinnen en handdoeken= € 15 per persoon (weekend - midweek of week); * elektriciteit + €0.35 € per kw; * eindschoonmaak € 50; * huisdier € 5 per nacht.

De tarieven:

Prijzen (2 pers.) Hoogseizoen Laagseizoen
Week € 700 € 450
Midweek € 440 € 350
Weekend (2 n.) € 220 € 150
Borgsom € 350

Uitgebreide prijslijst is te vinden op onze site: Land’s end

Gegevens:

Gesproken talen: NL - FR - E - D
Contact: Roesbeke Dirk
Adres: Posthoorn 8, 4553 NB Philippine
Tel: 0032 (0)50 57495
Mobiel: -
Email: [encode_email email=""]
Website: Lands end
Plattelandstoerisme
Lid van: Likhom - Traumferien wohnungen Deutschland