Beschrijving:

Ligging:
Gelegen aan het riviertje de Giessen dat slingert tussen Noordeloos en Hardinxveld-Giessendam ligt het dorpje Giessen-Oudekerk. Hier is het melkveebedrijf van de familie de Baat gevestigd. Dit is centraal gelegen in de Alblasserwaard. Een prima uitvalsbasis voor diverse tochten door de streek. Landelijk gelegen, maar goed bereikbaar vanaf de A15 en de A27.
Logies:
Op de voormalige hooizolder van onze monumentale boerderij hebben wij een ruim appartement (100 m²) gecreëerd dat plaats biedt aan 8 personen. Het appartement heeft een eigen ingang aan de westgevel van de boerderij. Daar is de mogelijkheid om uw auto(‘s) te parkeren en lekker buiten te zitten. Ook is er een terras aan het water.
In de grote woon- en eetkamer bevindt zich een internetaansluiting, televisie, radio/CD-speler en enkele gezelschapsspelletjes. De keuken is compleet ingericht. De keuken en de eethoek zijn in één ruimte maar door het hoogteverschil toch gescheiden.
Er zijn twee ruime slaapkamers. In iedere slaapkamer staat een tweepersoonsbed. In één van de twee zijn de eenpersoonsbedden echte bedsteden en hier is ook een wastafel. In de andere slaapkamer staat naast het tweepersoonsbed ook een stapelbed. Er is een aparte badkamer met douche, toilet en wastafel. Daarnaast is er nog een apart toilet.
Min. - Max. aantal personen: 1 - 8
Ligging:
Een rondleiding op het bedrijf hoort er vanzelfsprekend bij!

Meer foto's onderaan deze pagina

De tarieven:

De prijslijst is te vinden op onze website:  www.boerderijdebaat.nl

Gegevens:

Gesproken talen: NL - FR - E - D
Contactpersoon: Mirjam de Baat
Adres: Oudkerkseweg 2, Giessen-Oudekerk
Tel: 0031 (0)184 651898
Mobiel: 0031 (0)6 24832447
Email:
Website: www.boerderijdebaat.nl
Hoevetoerisme: actieve boerderij
Boerderij de Baat – Vakantie appartement voor max 8 personen