Meer foto's onderaan deze pagina

Beschrijving:

Ligging:
De boerderij Mariahoeve is gelegen in de veenweidepolder Oudendijk ten oosten van Leiden. Het is een melkveehouderij van 40 hectare groot, die al generaties lang van vader op zoon is overgegaan. Van alle bedrijvigheid op de boerderij hoeft u trouwens niets te merken. Voor onze gasten vinden wij rust, ruimte en een goede sfeer het belangrijkst.
Logies:
Het Zomerhuisje
Dit sfeervolle, luxe en oude (1822) boerderijtje ligt aan het water, is volledig gerestaureerd, en is modern ingericht voor maximaal vijf personen. Beneden bevinden zich de gezellige woonkamer met flatscreen TV met digitenne, een DVD-speler en draadloos internet. Vanuit de woonkamer loopt u zo de keuken in, die o.a. is voorzien van vaatwasser, combimagnetron en gasfornuis. Aangrenzend aan de keuken is de badkamer met douche en toilet. Via de vaste trap komt u op de bovenverdieping met twee slaapkamers met elk twee eenpersoonsbedden. Voor een vijfde gast kan een logeerbed bijgeplaatst worden. Naast het verblijf zijn twee gemeubileerde terrassen tot uw beschikking en uiteraard zijn jullie in de koeienstal van harte uitgenodigd om het boerenleven van dichtbij mee te maken. Omdat we met de boerderij aan het meer Wijde AA gevestigd zijn, ligt er altijd een roeiboot vrij voor gebruik en kunt u bij goed weer een mooi tochtje maken. Uiteraard zijn jullie van harte uitgenodigd in de koeienstal om het boerenleven van dichtbij mee te maken.
Min. - Max. aantal personen: 2 - 4
Extra:
Op onze website treft u bij Specials op tabblad Huisjes een overzicht aan wat u zoal aantreft in het huisje. Wanneer onze gasten langer dan 10 dagen bij ons te gast zijn kunnen wij luxe fietsen (ook kinderfietsen) tijdens het verblijf vrij beschikbaar stellen. Daarnaast kunt u het volgende huren: • Fietsen: € 5,- per fiets per dag. Er zijn voldoende fietsen, stoeltjes en kinderfietsen. • Kano: 4-persoons, € 20,- per kano per dag, beschikbaar van 1 mei t/m 30 september. • Motorsloep: € 125,- per dag, beschikbaar van 1 mei t/m 30 september. Wij raden u aan de sloep van tevoren te reserveren. De prijzen zijn per overnachting en zijn altijd inclusief bedlinnen (opgemaakte bedden bij aankomst), bad-/hand-/keukendoekenpakket, toeristenbelasting en gebruik van draadloos internet. De eenmalige schoonmaakkosten zijn € 40,- per verblijf
Het Zomerhuisje – luxe en oud boerderijtje, aan het water, max 5 personen